Dogsen: Jij en jouw Hond samen in balans

Je hebt je er goed op voorbereid en weloverwogen een fokker gevonden. Zijn de pups geboren, dan ga je regelmatig je nieuwe huisgenoot bezoeken. De pup is te leuk en te lief. Na een week of acht komt de pup dan eindelijk bij jou in huis en dan? Wat ga je doen? Ga je direct de eerste week aan de slag op de puppycursus of krijgt jouw hondje de kans om zich op een natuurlijke manier te ontwikkelen? Mag jouw hond hond zijn of moet de hond zich aan jouw welgemeende waarden en normen aanpassen? En over welke waarden en overtuigingen hebben we het dan? Help jij jouw hond in zijn persoonlijke ontwikkeling of mag de hond ook jou helpen als hij je een spiegel voorhoudt?

Inhoud

Wat ga je doen?

We gaan aan de gang met een aantal belangrijke basisprincipes van de NLP, zoals het ontdekken wat jouw model van de wereld is en hoe je dat kunt gaan bekijken ten aanzien van je hond. Kun jij werkelijk invullen wat hij denkt of voelt? Of zijn er toch belemmerende overtuigingen die parten spelen in de relatie tussen jou en je hondenvriend?

En zo stellen wij ons nog een aantal dringende vragen, die de kijk op jouw relatie met je hond mogelijk kunnen veranderen en verbeteren, met behulp van oefeningen gedurende de dag.

Voor wie?

Deze dag is geschikt voor iedereen die bereid is te investeren in zichzelf en zijn hond op persoonlijk vlak.

Doel stellen

Deze dag staat in het teken van 1 doel die jij jezelf van tevoren stelt die te maken heeft met jouw hond. We gaan kijken of dit doel haalbaar is en of we stappen kunnen maken richting dit doel.

Ontspannen met je hond

Wat deze dag zo uniek maakt, is dat je via NLP, gegeven door Jolanda van der Meer, werkt aan jezelf en de verwachtingen en waardes die je hebt. Daarnaast  werken we aan “Ontspannen met je hond”, gegeven door Mieke. Zij neemt je mee ‘op een reis naar Rust en Ontspanning’. Je krijgt tools mee naar huis om daar zelf mee aan de slag te gaan. En…als je meedoet op die dag, ontvang je ook nog een heel gaaf cadeau van Mieke!

Jolanda is opleidingsadviseur en docent bij ITAN. Zij  helpt mensen het beste uit zichzelf te halen en geeft daarvoor opleidingen, trainingen en coaching. Mieke is gedragstherapeut bij Dogsen en specialist in conflictvermijdende communicatie tussen hond en mens. In de cursus staat steeds het werken aan communicatie, persoonlijke groei en bewustwording centraal.

Deze 1-daagse training is ‘s ochtends zonder hond en ‘s middags met hond.

Nieuwe data nog niet bekend,

maar informeer gerust als je interesse hebt.

                                

Duur training: 1 dag

‘s ochtends zonder hond
9.30 – 10. 30
Jij in balans
10.45 – 11.45
Conflictvermijdende Communicatie

 

‘s middags met hond
13.00 -14.00
Dogsen met hond
14.15- 15.30
Tops en tips
Zwolle

locatie: volgt

Investering

‘Jij en jouw hond in balans’ Dagtraining € 99,- inclusief manual, koffie/thee & lekkers
Privé Dogsen met hond per dagdeel € 50,-
Privé Dogsen met hond per uur € 25,-

NLP is goed te gebruiken voor het verantwoord opvoeden van jouw hond, toch staat deze dag speciaal in het teken van jou!

Dogsen
Is ‘a way of life’, plezier voor mens en dier. Samen ontspannen door optimaal wederzijds respect. Dogsen is heerlijk en eerlijk samen het leven leven, in alle rust en eenvoud genieten van elkaar.