Dogsen in Balans

Heb je ook zin om samen met je hond aan de gang te gaan op een vrolijke en rustige manier,  waarbij je werkt aan het geestelijk en lichamelijk welzijn van je hond en samen veel plezier hebt?

Inhoud

Wat ga je doen?

We gaan oefenen met allerlei materialen, zoals krukjes, diverse vormen en groottes ballen, cavaletti, fietsbanden, tonnen, planken e.d.

De groepjes zijn klein: maximaal vier honden met hun begeleiders. De lessen duren een uur.

Voor wie?

De lessen zijn geschikt voor honden van alle formaten en vanaf de leeftijd van een half jaar. Kinderen vanaf 10 jaar mogen ook meedoen, maar dan wel onder begeleiding van een volwassene.

Doelen stellen

Door het oefenen met allerlei materialen leert je hond zijn/haar lijf beter kennen, ontwikkelt hij een betere balans en een goed spierkorset. Ook merken we dat honden geestelijk beter in balans kunnen komen, een betere concentratie en meer rust krijgen. Kijk zelf wat je belangrijk vindt voor jouw hond en waar je het liefst aan wilt werken.

Voorwaarden

We vinden het heel belangrijk dat je hond het zelf leuk vindt! De hond wordt uitgelokt tot de bewegingen en zeker niet gedwongen.

Neem heel veel lekkere kleine voertjes mee. Zorg voor snoepjes die de hond gewoon lekker, iets lekkerder en héél erg lekker vindt en neem dat apart verpakt mee, zodat niet alle geuren door elkaar komen. Op die manier kun je je hond meer of minder stimuleren en gepast belonen.

Liefst zien we dat je hond een tuig draagt, maar een gewone halsband mag ook. Slipkettingen en dergelijke willen we niet zien. Graag een gewone lijn mee, geen uitrollijn.

Deelname en kosten

Je kunt per keer meedoen, maar ook de hele serie.

De kosten zijn €20 per keer. Neem je een strippenkaart voor vijf keer, kost dat €90. De geldigheid daarvan is drie maanden.

Wie geeft dit?

Mieke Voerman

Mieke is al vele jaren eigenaar van Dogsen, heeft de International Dog Trainers’School gedaan, honden met hun mensen lesgegeven en is fysiotherapeut.

Plaats

Veldweg 12 in Heerde.

Data

Vanwege Corona zijn er op dit moment geen nieuwe data gepland, maar neem gerust contact op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

                                

Vragen en/of aanmelden?

We beantwoorden ze graag! Mail ons: dogsen@planet.nl, app of bel 06 10 48 77 47.

Meld je je aan, stuur ons dan even je naam, adres en telefoonnummer. Over de hond horen we graag de naam, het ras (of niet; kruising net zo welkom) en de leeftijd. Je ontvangt dan snel bericht van ons.